Ke Mana Kaki Melangkah...

Ku Hayati Keindahan Ciptaan Allah...

My First Blog


Assalamualaikum...
Hello!
Welcome to my blog!
Ini adalah blog pertama Sha. Gembira dpt juga buat blog ni walaupun niat nak buat blog dah lama. Asyik lawat blog adik, kawan2, dan orang lain je. Alhamdulillah, ada juga kesempatan utk menulis di blog yang tak seberapa ini.
I'm a new blogger; still need to customize my blog and post more entries from time to time.
Belum puas hati lagi dengan wajah blog ni. This is not the real image that I want my blog to be...
Please wait for new and real image of my blog in couple of days.
I'm writing this post in Osaka, Japan. That's why the above picture shows:'Welcome to Kansai'... :)
OK, see you next time with interesting stories and experience I wanna share about my days in Japan.
To Adik: Syukran jazilan for inspiring me with your good writings in your attractive blog!

4 comments:

syaz October 15, 2009 at 1:58 AM  

salam alayk ukhti yg dirindui...

wahhh!!!alfun mabruk alaik!...sudah melangkah ke hdpn lg, bagus2... moga blog ni mampu menyebarkan dakwah & memberikan manfaat buatmu, kakakku juga utk umat Islam seluruhnya, insyaAllah... huhuhu... ur last word tu buat ht ni tersentuh & terharu la (feeling la pulak...aissshhh)...may Allah bless us wif rahmah, barakah & success, insyaAllah...take care always sis!

Shazana October 15, 2009 at 7:52 AM  

wah adik, arigato gozaimasu! anti jd first reader yg comment kat blog ana. insya'Allah, blog ini akan digunakan ke arah kebaikan. anti bg la tunjuk ajar kat kakakmu ni ya. nama je amik comp eng, bab2 blog ni lambat la sikit.hehe

ellyWong November 9, 2009 at 10:37 AM  

welcome to the world! :D

Shazana November 9, 2009 at 3:51 PM  

thanks kak Amy! ;)

Ahlan wasahlan...

Today is...

About Me...

About Me...
Anak Ayah Mama, kakak Syazwani; Shazana Mustafa nama diberi, Pandanglah aku dengan mata hati; Akan kau temui ketulusan budi...

Shazana

Shazana
Laksana sinar suria
Di pagi hening bercahaya
Bagai lukisan yang sedih engkau riangkan
Dengan tawa senda gurauan
Inginku nyatakan padamu

Namun mungkin jua tak perlu
Kerna pasti nanti
Kau tak akan mengerti
Kiranya kita tak pernah bertemu

Wajahmu tak mungkin ku rindu
Andainya hati kita tak pernah bersua
Pasti mudah ku lupakan semua
Kerana ku rasa bersalah

Mengambil dirimu darinya
Dia menyintai dengan sepenuh hati
Dengan tulus murni
Kasihmu Shazana
Cintamu Shazana
Untuk dia yang masih menunggu
Kasihmu Shazana

Cintamu Shazana
Bukan untukku
Lagu: Aidit Alfian Lirik: Aidit Alfian


An-Nuur...

There was an error in this gadget

Bicara dengan ku...